preskoči na sadržaj

Osnovna škola Zamet Rijeka

Login
e-Dnevnik

Katalog knjižnice OŠ Zamet

Priloženi dokumenti:
Kamo nakon osnovne skole (1).pdf

Kalendar
« Rujan 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Misao mjeseca

Ožujak / travanj

Iskustvo nije znanje što ga steknemo tijekom godine već način na koji to znanje primijenimo u praksi.

A. L. Huxley

 

Dobrodošli u svijet Osnovne škole Zamet!

Ovdje možete pronaći korisne informacije, dobiti odgovore na brojna pitanja, ali i uživati u plodovima rada naših učenika i djelatnika.
O svakodnevnim aktivnostima pogledajte u izborniku Web pano.
Veselimo se zajedničkim uspjesima i postignućima!  
                                                      
„Otet, znat, umet, škola Zamet!“

Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Povratak u školu 25.5.2020.
Autor: Marjana Seršić, 21. 5. 2020.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je Preporuke za organizaciju rada u razrednoj nastavi i upute za vrednovanje i ocjenjivanje u mješovitom modelu nastave od 25. svibnja 2020. na temelju Uputa za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova i razrednu nastavu od 1. do 4. razreda te posebne razredne odjele i rad s djecom s teškoćama koja imaju pomoćnika u nastavi izdanog od Nastavni zavod za javno zdravstvo.


Upute posebno naglašavaju: „Rad u predškolskim ustanovama i školama u sadašnjim epidemiološkim uvjetima uz poštivanje ovih uputa smatra se jednako sigurnim za djecu i zaposlenike kao i rad od kuće odnosno ostanak kod kuće, te se omogućuje uključivanje sve djece u vrtiće i škole.“

Nakon dodatnih uputa dobivenih tijekom jutra od Ministrice i NZJZ možemo vas sve pozvati natrag u školu, u našu veliku prozračnu školu u kojoj je neobično mirno ovih mjeseci.

Kako je virus još među nama, potrebno je nastavu organizirati ipak malo drugačije. Prisjetit ćemo se s učenicima svih pravila uobičajene higijene i raširit ćemo se po cijeloj zgradi.

Nastava će se odvijati u školi za sve učenike razredne nastave u jutarnjim satima, nakon koje će učenici upisani u produženi boravak ostati u školi s učiteljicama iz produženog boravka.

Nastava će se odvijati i iz stranog jezika i vjeronauka, a točan raspored sati učenici će dobiti od svojih učiteljica. (Službenu uputu smo dobili jučer u 17 sati).

Molim roditelje da tijekom petka ujutro obavijeste učiteljice o hoće li učenik/ca primati školsku marendu, hoće li ostati u produženom boravku te hoće li u boravku jesti ručak i/ili užinu. Informacija o prehrani važna nam je kako bi na vrijeme naručili namirnice za ponedjeljak. 

Boravak u produženom boravku će se za svibanj naplaćivati po danu (prema uputi osnivača) pa pozivam sve roditelje kojima čuvanje slijedeći tjedan nije neophodno da uslugu ne koriste kako bi gužva bila manja. Kao što znate, nikoga nismo odbili na upisima pa nas je sada malo previše. :)

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju